Lašišos kepsneliai su garstyčiomis

 (1)
Ypatingo skonio kepsneliai.
Lašišos kepsnys
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas

Iš pradžių pasigaminkime garstyčių masę. Česnako skilteles nulupkite, smulkiai supjaustykite, smulkiai supjaustykite ir kaparėlius. Taip pat smulkiai supjaustyti reikia ir raudonėlį. Viską sudėkite į indą, išmaišykite, sudėkite garstyčias ir dar kartą permaišykite.

Lašišos filė supjaustykite į keturias dalis.

Kiekvieną lašišos gabalėlį truputį pamuškite, pagardinkite druska ir šviežiais juodaisiais pipirais. Tuomet ant kiekvieno gabalėlio dėkite garstyčių masės, tolygiai paskirstykite, žuvies gabalėlį perlenkite pusiau ir lengvai paspauskite.

Kiaušinį įmuškite į indą, pagardinkite druska bei pipirais ir gerai išplakite. Žuvies gabaliukus apvoliokite miltuose iš visų pusių, tuomet panardinkite į kiaušinio plakinį, galiausiai apvoliokite džiūvėsėliuose.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir jame kepkite žuvį (po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės). Kepsnelius papuoškite citrinos skiltelėmis. Prie šio patiekalo puikiai tiks keptos bulvės ir šviežios daržovės.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Lašišos filė
1 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Citrinos
50 g Kaparėliai
2 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Raudonėliai
2,5 šaukštas Grūdėtosios garstyčios
0,5 stiklinė Miltai
2 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :