Lašišos keksiukai-kotletukai

Lašišos keksiukai-kotletukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Lašišos filė smulkiai supjaustykite arba sumalkite.

Papriką, kalendras ir salierą labai smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su lašiša.

Įmuškite kiaušinius, įdėkite majonezo, prieskonių, išspauskite česnaką, įpilkite citrinos sulčių ir suberkite džiūvėsius.

Gerai išmaišykite.

Keksiukų formeles ištepkite sviestu ir dėkite po didelį šaukštą lašišos ruošinio.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie apie 25-30 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Lašiša
0,5 puodelis Malti džiūvėsėliai
0,5 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
2 vnt. Kiaušiniai
0,5 vnt. Salierų stiebai
0,5 sauja Kalendros
2 šaukštas Majonezas
1 šaukštas Citrinų sultys
1 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :