Lašišos karpačio su kaparėliais

Lašišos karpačio su kaparėliais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sūdytą lašišą labai plonai supjaustykite ir išdėliokite vienu sluoksniu ant plačios lėkštės.

Pabarstykite pipirais ir tarkuotu muskatu.

Indelyje sumaišykite šviežiai spaustas citrinos, žaliosios citrinos sultis, kaparėlius (kabinkite su šaukštu, kad pasisemtų ir pumpurėlių, ir marinato) ir trumų aliejų. Gerai išmaišykite.

Apšlakstykite padažu lašišą ir užbarstykite kaparėlių pumpurų.

Patiekite su gražgarstėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Lašišos filė (sūdyta)
2 šaukštas Kaparėliai
0,5 vnt. Citrinos
1 vnt. Žaliosios citrinos
1 šaukštas Trumų aliejus
žiupsnelis Pipirai
žiupsnelis Muskato riešutai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :