Lašišos karpačio su kaparėliais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sūdytą lašišą labai plonai supjaustykite ir išdėliokite vienu sluoksniu ant plačios lėkštės.

Pabarstykite pipirais ir tarkuotu muskatu.

Indelyje sumaišykite šviežiai spaustas citrinos, žaliosios citrinos sultis, kaparėlius (kabinkite su šaukštu, kad pasisemtų ir pumpurėlių, ir marinato) ir trumų aliejų. Gerai išmaišykite.

Apšlakstykite padažu lašišą ir užbarstykite kaparėlių pumpurų.

Patiekite su gražgarstėmis.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai