Lašišų ir avokado salotos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sūdytą ar rūkytą lašišos filė (galima rinktis ir tą, ir tą) supjaustykite mažais gabaliukais.

Apšlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite pipirais, druska ir sumaišykite su smulkiai pjaustytu svogūnu.

Avokadus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais ir iš jų lėkštėse sudėliokite iki poros centimetrų aukščio, gana plačius (6 cm skersmens) bokštelius.

Ant viršaus šaukštu uždėkite lašišos mišinio.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai