© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Lašišos filė pasūdyti, apibarstyti šviežiai maltais pipirais ar kitais mėgstamais prieskoniais ir palikti pastovėti 15-20 min.

Bulvę nulupti ir supjaustyti plonyčiais, beveik permatomais griežinėliais arba šiaudeliais ir apdėlioti jais kiekvieną lašišos gabalėlį.

Gerai įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir leiskite jam įkaisti. Bulvių griežinėlius stipriai prispauskite prie žuvies ir dėkite kepti. Kepkite 5 min. ant stiprios ugnies, paskui tiek pat kepkite kitą lašišos pusę.

Lašišos kepsnelius patiekite karštus su daržovėmis.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai