© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Lašišos filė supjaustome į keturis porcijos dydžio gabalėlius. Vėliau ruošiame marinatą (reikės apie 150 g).

Nulupame imbierą, citriną ir česnako galvutę ir sutarkuojame smulkia trintuve (arba smulkiname virtuviniu kombainu), supilame šaukštą acto bei pusę stiklinės baltojo vyno, gardiname druska, pipirais, cukrumi ir viską sumaišome į vientisą masę.

Po to lašišos gabalėlius užtepame gauta košele ir paliekame porai valandų šaldytuve. Suvyniojame žuvį į foliją (kartu su paruoštu marinatu) ir kepame apie 30 min.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą

Naujausi recepetai

Ingredientai

600 g Lašišos filė
Marinatui:
pagal skonį Maltas imbieras
pagal skonį Maltas imbieras
1 vnt. Citrinos
1 vnt. Česnakai
1 šaukštas Actas
1/2 stiklinė Baltas sausas vynas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Cukrus