Lašiša su garstyčiomis ir medumi

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Lašišos pjausnius pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių. Vyną sumaišykite su garstyčiomis ir ištepkite žuvį. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir valandai padėkite į šaldytuvą.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Kiekvieną pjausnį suvyniokite į foliją ir dėkite ant kepimo skardos. Kepkite 180 laipsnių 10-15 minučių.

Išimkite iš orkaitės, praplėškite foliją, kiekvieną gabalėlį aptepkite medumi ir dar šaukite į orkaitę kelioms minutėms.

Patiekite pabarstę krapais ar petražolėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Lašiša (pjausniai)
60 ml Baltas sausas vynas
4 šaukštas Dižono garstyčios
4 šaukštelis Medus
sauja Petražolės
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :