© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Lašišos pjausnius pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių. Vyną sumaišykite su garstyčiomis ir ištepkite žuvį. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir valandai padėkite į šaldytuvą.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Kiekvieną pjausnį suvyniokite į foliją ir dėkite ant kepimo skardos. Kepkite 180 laipsnių 10-15 minučių.

Išimkite iš orkaitės, praplėškite foliją, kiekvieną gabalėlį aptepkite medumi ir dar šaukite į orkaitę kelioms minutėms.

Patiekite pabarstę krapais ar petražolėmis.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai