© Recepto autorė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

  1. Lašišos filė nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir supjaustome į 3–4 storus gabalėlius. Kiekvieną gabalėlį apibarstome druska, pipirais ir įtriname.
  2. Nulupame česnako skilteles, sutriname česnako spaustuku.
  3. Keptuvėje įkaitiname sviestą ant vidutinės stipresnės ugnies, sudedame česnaką, išmaišome ir iškart sudedame lašišos gabalėlius odele į viršų. Kepame 4 min., tada apverčiame ir kepame dar 3 min.
  4. Užpilame citrinos sultimis, pakaitiname dar 10 sekundžių ir patiekiame su mėgstamu garnyru.

Skanaus!

Lašiša su česnakais ir citrinos sultimis
© Recepto autorė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai