Lašiša su agurkų padažu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 230 C. Skardą patepkite aliejumi.

Lašišos filė nuplauti vandeniu ir nusausinti popieriniu rankšluoščiu.
Supjaustyti gabaliukais ir pagardinti druska, pipirais ir šaukšteliu citrinos sulčių.

Dėti 2 minutėms į orkaitę. Atsargiai apverskite ir kepkite dar 6-7 minutes.

Agurką nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
Keptuvėje išlydyti sviestą, sudėti agurkus, svogūnus, druską, pipirus ir pakepinti 2-3 min.

Pridėti krapų, grietinėlės, citrinos sulčių ir cukraus, gerai išmaišyti ir nuimti nuo ugnies.

Patiekite žuvį su agurkų padažu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 gabaliukas Lašišos filė
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 vnt. Agurkas didelis
1 šaukštas Sviestas
2 vnt. Svogūnų laiškai
sauja Krapai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
3 šaukštas Grietinėlė
2 šaukštelis Citrinų sultys
1/2 šaukštelis Cukrus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :