© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Marinatui sumaišykite sojos padažą, citrinos sultis, smulkintus krapus, 2 šaukštus aliejaus ir pipirus.

Garžgarstes nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į dubenį ir užpilkite puse marinato.

Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų. Įdėkite žuvį ir kepkite kelias minutes iš abiejų pusių.

Uždėkite žuvį ant garžgarsčių ir apliekite likusiu marinatu.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai