© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Užvirkite vandenį su prieskoniais, nukelkite nuo ugnies ir sudėkite į vandenį žuvį. Taip ją palaikykite 15-20 minučių. Kai lašiša taps tamsiai rausvos spalvos, ją galima ištraukti.

Supjaustytą svogūną šiek tiek pakepinkite ir supilkite vyną, šiek tiek pavirkite, po truputį sudėkite sviestą, prieskonius ir pačioje pabaigoje žalumynus.

Norvegai tokią žuvį valgo su virtomis bulvėmis ir sūdytais agurkais.
Du agurkus reikia nulupti ir supjaustyti plonais gabalėliais. Sūrymas gaminamas iš vienos dalies vyno acto, 3 dalių, šaukštelio druskos, šaukštelio cukraus, juodųjų pipirų pagal skonį.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai