© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

1. Lašišos filė supjaustykite plonais griežinėliais.

2. Sumaišykite kapotus prieskoninius žalumynus, išlydykite sviestą.

3. Lėkštę pakaitinkite 100 °C temperatūros orkaitėje.

4. Išimkite lėkštę iš orkaitės. Į karštą lėkštę lašišos griežinėlius dėkite taip, kad uždengtų visą lėkštę. Žuvį užbarstykite prieskoniniais žalumynais ir užpilkite lydytu sviestu. Pagardinkite druska ir pipirais (pagal skonį).

5. Tiekite su gaiviomis salotomis ir citrina.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai