Laoso salotos su vištiena

„Patiekalas pribloškia paprastumu. Ypač geras, jei nuo pirmadienio sugalvoji sveikai maitintis“,- taip savo naujojoje knygoje „Pasaulio puodai“ keliautojas Vytaras Radzevičius pristato šį receptą.
© DELFI (R.Narmonto nuotr.)
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į keptuvėje verdantį vandenį dedama smulkiais gabaliukais peiliu sukapota vištiena ir maišant kepama troškinama apie 3-4 min.

Paruošta vištiena nukošiama, dedama į dubenį, barstoma druska, juodi malti pipirai, smulkintos petražolės, mėtų lapeliai, kalendra čili pipirai, pilamos šviežiais spaustos citrinų sultys ir žuvies padažas. Viskas permaišoma.

Į pašildytą makaroninę lėkštę dedami karšti virti ryžiai, ant jų dedamos šiltos išmaišytos vištienos salotos. Ant viršaus barstomos smulkintos kalendros.

Smaguris
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

150 g Vištienos filė
200 ml Vanduo
žiupsnelis Kalendros
žiupsnelis Petražolės
žiupsnelis Krapai
žiupsnelis Mėtos
10 g Citrinos
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
4 g Čili pipirai
100 g Žuvies padažas
100 g Ryžiai virti
Porcijos: 1
Sudėtingumas :