© DELFI (R.Narmonto nuotr.)
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į keptuvėje verdantį vandenį dedama smulkiais gabaliukais peiliu sukapota vištiena ir maišant kepama troškinama apie 3-4 min.

Paruošta vištiena nukošiama, dedama į dubenį, barstoma druska, juodi malti pipirai, smulkintos petražolės, mėtų lapeliai, kalendra čili pipirai, pilamos šviežiais spaustos citrinų sultys ir žuvies padažas. Viskas permaišoma.

Į pašildytą makaroninę lėkštę dedami karšti virti ryžiai, ant jų dedamos šiltos išmaišytos vištienos salotos. Ant viršaus barstomos smulkintos kalendros.

Paruošimo būdas: Troškinti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai