© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite miltus, druską, kepimo miltelius, paprikos miltelius ir maltus kajeno pipirus – išplakite vieliniu plaktuvu.

Supilkite alyvuogių aliejų ir 2/3 puodelio vandens. Jei tešla per kieta, įpilkite dar 3/4 puodelio vandens.

Išminkykite tešlą.

Iškočiokite tešlą ir suformuokite paplotį.

Visų pirma papločio paviršių patepkite alyvuogių aliejumi, po to – pesto padažu (jei naudojate).

Išimkite pomidorus iš skardinės ir supjaustykite griežinėliais. Uždėkite ant papločio (paprastai užtenka 2-4 mažų pomidorų)

Galite užbarstyti bazilikų, petražolių, alyvuogių, saulėje džiovintų pomidorų, svogūnų ir aitriųjų paprikų.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir pašaukite paplotį 12-15 minučių (kol jis taps auksinis ir šiek tiek paruduos).

Tiekite su sriuba ar salotomis.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai