Labai aštri adžika greitam naudojimui

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Visas daržoves nuvalykite ir sumalkite virtuviniu kombainu arba trintuvu.

Sudėkite į didelį emaliuotą puodą, suberkite druską, cukrų, supilkite actą ir gerai išmaišykite. Statykite ant ugnies ir kaitinkite iki 80 laipsnių. Paskui sukrėskite į paruoštus iškaitintus nedidelius stiklainukus, sandariai uždarykite ir palikite atvėsti. Paskui laikykite šaldytuve.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 kg Pomidorai
500 g Saldžiosios paprikos
200 g Česnakai
100 g Čili pipirai
70 g Krienai
1 šaukštas Cukrus
1 šaukštas Druska
1 stiklinė Actas 9 proc.
Sudėtingumas :