© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių C.

Dideliame dubenyje sumaišykite moliūgų tyrę, išplaktus kiaušinius, aliejų, vandenį ir cukrų.

Atskirame inde sumaišykite visus sausus ingredientus: miltus, sodą, druską, cinamoną, maltą muskato riešutą, maltus gvazdikėlius ir imbiero miltelius.

Suberkite sausus ingredientus į moliūgų mišinį ir gerai sumaišykite.

Supilkite tešlą į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą.

Kepkite apie 50 minučių įkaitintoje orkaitėje. Duonelė bus iškepusi, kai įsmeigus medinį dantų krapštuką į jos centrą ištrauksite švarų, neaplipusį tešla.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai