Kuprė su kailinukais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Prancūzijos virtuvė
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Žuvies filė nuplauname, nusausiname, supjaustome porcijos dydžio gabalėliais. Pašlakstome citrinos sultimis ir apibarstome pipirais.

Kiaušinius išplakame, sudedame miltus ir viską sumaišome. Žuvies gabalėlius apvoliojame gautoje masėje, po to apibarstome duonos džiūvėsėliais ir migdolais.

Aliejų įkaitiname ir kepame žuvį ant vidutinio karštumo ugnies 8-10 min. Papuošiame petražolėmis ir patiekiame į stalą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Kuprės filė
1 vnt. Citrinų sultys
1 šaukštas Miltai
2 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Duonos džiūvėsėliai
3 šaukštas Susmulkinti migdolai
2 šaukštas Aliejus
1 sauja Petražolės
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :