© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Varškę pertrinkite ir sumaišykite su majonezu iki kremo tirštumo. Supilkite apelsinų sultis.

Obuolius nulupkite, sutarkuokite ir sudėkite į varškės kremą. Pagardinkite prieskoniais.

Paruoštą kremą šaukštu uždėkite ant kumpio griežinėlių ir susukite į ritinėlius. Papuoškite petražolių lapeliais, alyvomis ir apelsinų griežinėliais.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai