© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pakepkite maltą mėsą aliejuje.

Supilkite TACO prieskonių mišinį ir vandenį. Išmaišykite ir 5 minutes patroškinkite neuždengtoje keptuvėje.

Sudėkite traškučius į paruoštą kepimo skardą arba karščiui atsparų indą.

Sudėkite maltą mėsą ant traškučių.

Įdėkite kelis meksikietiškų aitriųjų paprikų griežinėlius, apibarstykite tarkuotu sūriu ir, jei norite, užpilkite sūrio padažo.

Pakepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol išsilydys sūris.

Patiekite su gvakamolės ir salsos padažu.

Šventiniam stalui: Helovynas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai