© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kukurūzų burbuoles ir svogūną išvirkite pasūdytame vandenyje. Miltus pakepinkite ištirpdytame svieste ir gautą masę atskieskite kukurūzų nuoviru.

Į tą patį puodą sudėkite iš burbuolių išlukštentus kukurūzų grūdus. Ten pat įdėkite per sietelį sutrintą svogūną, suberkite prieskonius ir įpilkite grietinėlės.

Prieš patiekdami sriubą pagardinkite baltuoju vynu, papuoškite žalumynais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai