© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sviestą išsukite su cukrumi iki purumo. Suberkite truputį pasmulkintus traškučius, miltus, cinamoną bei gvazdikėlius, įdėkite medaus, įlašinkite romo esencijos.

Tešlą išminkykite ir 1 val. laikykite šaldytuve. Atvėsusią tešlą iškočiokite 5 mm storio lakštu ir supjaustykite norimomis formelėmis. Kepkite 10–12 min. 200 ºC temperatūros orkaitėje.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai