Kepta silkė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
4.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Marinuotų silkių filė apvoliokite maltuose džiūvėsėliuose ir apkepkite gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Plonai sgriežinėliais supjaustykite svogūną ir apkepkite aliejuje kol gražiai paruduos.

Ant keptų silkių uždėkite keptus svogūnus. Apšlakstykite citrinos sultimis. Patiekite su orkaitėje keptais bulvių ketvirčiais.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai