© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Kruopas nuplaukite ir išvirkite, kad būtų birios. Aguonas nuplikykite verdančiu vandeniu ir permalkite mėsmale ar sugrūskite, kad atsirastų šiek tiek pieno.

Į aguonas supilkite skystą medų (jei jis kietas, indelį su medumi pakaitinkite šilto vandens vonelėje), suberkite mirkytas razinas bei smulkintus riešutus. Viską išmaišykite ir pasūdykite pagal skonį.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai

Ingredientai

2 stiklinė Perlinės kruopos
1 stiklinė Aguonos
100 g Medus
30 g Graikiniai riešutai
50 g Razinos
pagal skonį Druska