© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, rudąjį cukrų, kepimo miltelius ir druską. Sumeskite smulkiai supjaustytą sviestą ir maišykite, kol susidarys trupiniai. Tada įmaišykite kiaušinius ir grietinėlę, turite gauti vientisą drėgną masę.

Kriaušes nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Į tešlą įmaišykite kriaušių gabaliukus ir pekanų riešutus. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Ant jo dideliu šaukštu sudėkite sausainių tešlą. Vienas šaukštas – vienas sausainis.

Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių. Sausainius kepkite 15-18 minučių, kur įgaus aukso atspalvį. Rekomenduojama skanauti šiltus.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Velykų stalas
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai