Kriaušių ir imbiero pyragas

Kriaušių ir imbiero pyragas
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Orkaitę įkaitiname iki 175 °C.

2. Kriaušes nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Jas sudedame į dubenį ir sumaišome su imbieru.

3. Kambario temperatūros sviestą ištriname su ruduoju cukrumi, įmušame kiaušinius ir plakame, kol masė taps balkšva. Sudedame jogurtą ir dar kartą išplakame.

4. Atskirame inde sumaišome miltus, kviečių gemalus, žiupsnelį druskos ir kepimo miltelius. Miltus ir kapotus riešutus suberiame į plakinį ir dar kartą išmaišome.

5. Kepimo skardą ištepame sviestu, pabarstome sezamo sėklomis (nebūtinai). Į skardą sukrečiame pusę tešlos, sudedame kriaušes, ant viršaus supilame likusią tešlą ir išlyginame paviršių.

6. Kepame orkaitėje maždaug 40–50 minučių. Skanaus!

MALSENA
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kriaušės
1 šaukštas Imbieras
75 g Sviestas
150 g Rudasis cukrus
2 vnt. Kiaušiniai
150 ml Jogurtas
200 g MALSENA „EKSTRA“ kvietiniai miltai
40 g Kviečių gemalai MALSENA
50 g Migdolai
2 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštas Sezamo sėklos
žiupsnelis Druska
Porcijos: 8
Sudėtingumas :