Kriaušių ir abrikosų džemas

© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kriaušes nuplaukite, nulupkite žievelę, išimkite sėkleles, minkštimą supjaustykite gabalėliais.

Abrikosus nuplaukite, perpjaukite perpus, išimkite kauliukus, kartu su kriaušėmis sudėkite į puodą ir užpilkite obuolių sultimis.

Suberkite cukrų ir pamaišydami virkite 1 – 1,5 valandos, kol džemas sutirštės.

Džemą išdėliokite į švarius stiklainius, užsukite ir pastatykite į vėsią vietą.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Abrikosai
500 g Kriaušės
1 kg Cukrus
1 stiklinė Obuolių sultys
Sudėtingumas :