© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite sūrį su 2/3 tarkuotų citrinos ir apelsinų žievelių. Cikorijų gūžėms nupjaustykite karčius galiukus, nuimkite stambius lapus viršutinius lapus. Kiekvieną lapą aptepkite sūrio mase.

Sukapokite pistacijas. Iš aliejaus, apelsino sulčių, likusių žievelių ir druskos pagaminkite užpilą. Kriaušes ir avokadus nulupkite, perpjaukite perpus, išimkite sėkleles, kaulus, kiekvieną puselę perpjaukite į tris dalis, apšlakstykite citrinos sultimis ir apibarstykite pistacijomis.

Sudėliokite kriaušių ir avokadų puseles ant cikorijos lapų, sudėkite į lėkštes, apšlakstykite užpilu, balzaminiu actu, apibarstykite rožiniais pipirais. Iš karto patiekite į stalą.

Tinka: Vegetarams
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai