© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nutarkuokite apelsinų žieveles ir išspauskite jų sultis – turėtų gautis maždaug stiklinė. Supilkite apelsinų sultis ir tarkuotą žievelę į puodą, supilkite vyną, visą cukrų, citrinos sultis, vanilės esenciją, sudėkite cinamoną, gvazdikėlius, gerai išmaišykite.

Nuluptas kriaušes suguldykite į puodą su vynu, pastatykite ant ugnies ir leiskite užvirti. Sumažinkite ugnį ir virkite apie 20 minučių.

Kriaušes išgriebkite į atskirą indą. Skystį, kuriame virė kriaušės, perkoškite. Vėl jį užvirinkite – virkite apie 25 minutes, kol pradės tirštėti. Tada gautą sirupą nukelkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti.

Kriaušes patiekite su sirupu ir plakta grietinėle.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai