Krevetės su medaus ir aitriųjų paprikų padažu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jei reikia, atitirpinkite ir nusausinkite krevetes.

Keptuvėje įkaitinkite sviestą. Pridėkite kapotų česnakų ir krevečių, lengvai pakaitinkite (neapskrudinkite).

Krevetes sukrėskite į kepimo formą.

Paruoškite padažą: keptuvėje sumaišykite sviestą ir miltus, porą minučių pakaitinkite (nuolatos maišydami). Pridėkite plaktos grietinėlės ir toliau maišydami kaitinkite. Tada supilkite medų, citrinų sultis, suberkite Kajano pipirus, laiškinius česnakus ir krapus, pagardinkite druska.

Mišinį supilkite ant krevečių.

Kepkite 250 °C temperatūros orkaitėje 5 minutes.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai