© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Krevetes sudėkite į verdantį vandenį ir virkite maždaug 4 minutes. Tuomet nukoškite, leiskite nuvarvėti ir išdarinėkite.

Greipfrutus nuplaukite, nulupkite, minkštimą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Avokadus nuplaukite, išimkite kauliuką, nulupkite. Minkštimą taip pat supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir pašlakstykite citrinos sultimis (kad nepajuoduotų).

Į salotoms skirtą dubenį sudėkite greipfruto gabalėlius, krevetes, avokadą ir apšlakstykite konjaku.

Viską išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti. Majonezą pagardinkite druska bei pipirais, įmaišykite į salotas.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai

Ingredientai

500 g Krevetės
4 vnt. Greipfrutai
3 vnt. Avokadai
50 ml Citrinų sultys
4 šaukštas Konjakas
6 šaukštas Majonezas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai