Krevečių ir ryžių salotos

Šias paprastas salotas galima siūlyti prie kepsninėje keptos žuvies.
Krevečių ir ryžių salotos
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išvirkite ryžius pasūdytame vandenyje.

Gabaliukais supjaustykite agurką.

Pakepinkite riešutus keptuvėje, kol jie taps tamsaus aukso spalvos.

Sumaišykite ryžius, agurką, krevetes, riešutus ir susmulkintus raudonėlius.

Paruoškite padažą, apipilkite juo salotas ir išmaišykite.

Prieš patiekdami šiek tiek palaikykite, kad įsigertų.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Ryžiai
1 vnt. Agurkai
250 g Krevetės
100 g Anakardžių riešutai
pagal skonį Raudonėliai
Padažui
2 šaukštas Aliejus
1 šaukštelis Citrinų sultys
2 šaukštas Pomidorų padažas
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :