© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Paprika, cukiniją, baklažaną supjaustome kubeliais ir pakepiname ant sviesto, nuimame nuo kaitlentės ir leidžiame pravėsti.

Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame, dedame kepintas daržoves ir formuojame maišelį. Pašauname į orkaitę 180 laipsnių 7 min.

Sepijas nuplauname po šaltu tekančiu vandeniu, jeigu reikia - nuvalome.

Ant sviesto pakepiname smulkintą česnaką ir svogūną, dedame sepijas, pakepame ir užpilame balto vyno. Patroškiname apie 8 minutes.

Sepijas išgriebiame iš vyno padažo ir dedame į lėkštę. Į likusį vyno padažą pilame grietinėlę ir viriname kol sutirštės.

Burokėlius pjaustome mažais kubeliais pakepame ant sviesto ir naudojame kaip dekorą kartu su čiobreliu ir citrina.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
skonis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai