Kreminis vištienos ir pievagrybių troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gana smulkiai pjaustytus pievagrybius kartu su labai smulkiai pjaustytu svogūnu 10 minučių apkepkite įkaitintame svieste (pakaks vieno šaukšto). Kepant pagardinkite druska.

Vištieną supjaustykite mažesniais gabaliukais. Pabarstykite česnakine druska ir pipirais.

Apkepkite svieste kol iškeps ir gražiai apskrus.

Suberkite smulkiai pjaustytus žalumynus, išspauskite česnaką ir maišant kepkite apie 2 minutes.

Suberkite keptus pievagrybius ir supilkite grietinėlę.

Maišant kaitinkite, kol užvirs.

Patiekite su garuose troškintomis morkomis ir šparagais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai