Kreminis porų ir kiaulienos troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaulienos faršą apkepkite įkaitintame aliejuje keptuvėje su druska, pipirais ir kiaulienos prieskoniais. Kepant vis pamaišykite, kol faršas gražiai apskrus.

Bulves, saliero šaknį nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Suberkite į puodą užpilkite sultiniu ir virkite.

Kai mėsa iškeps, suberkite ją į puodą su bulvėmis.

Suberkite griežinėliais pjaustytus porus, įpilkite grietinėlės ir troškinkite apie 20-25 minutes.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai