Kreminis citrinų pyragas

 (1)
Kreminis citrinų pyragas
© “Dansukker”
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C.

Visus pyrago pagrindui skirtus produktus sumaišykite virtuviniu kombainu ar trintuvu. Tešla turi būti vientisa.

Sukrėskite ją į pyrago kepimo formą atskiriamais kraštais (24–27 cm skersmens) ir kiek paspauskite.

Dėkite į orkaitę ir kepkite maždaug 20 min.

Išplakite kiaušinius, kiaušinių trynius ir cukrų, įmaišykite grietinėlę.

Pilkite citrinų sultis ir berkite tarkuotą citrinos žievelę.

Paruoštą įdarą pilkite ant pyrago pagrindo ir kepkite dar maždaug 30–35 min.

Iškeptą pyragą palikite visiškai atvėsti (geriausia šaldytuve), kad įdaras sustingtų. Prieš tiekdami, pabarstykite cukraus milteliais.

„Dansukker“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą