© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Puode su storu dugnu ištirpinkite sviestą ir maždaug 3 minutes pakepinkite jame susmulkintą svogūną. Paskui suberkite susmulkintą česnaką ir pakepinkite dar pusę minutės.

Supilkite vištienos sultinį, laimo sultis ir susmulkintą avokadą, gerai išmaišykite ir užvirkite. Nuolat maišydami pavirkite 7 minutes.

Sriubos turinį sukrėskite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite grietinėle, kmynais, druska ir pipirais.

Viską vėl perpilkite į puodą ir dar pakaitinkite ant vidutinės ugnies apie 5 min. Apibarstykite šviežia kalendra ir patiekite šiltą.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai