Krabų lazdelės alaus tešloje

 (4)
Krabų lazdelės alaus tešloje
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
4.0000 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite alų su miltais, kad nebūtų gumuliukų.

Tešloje apvoliokite krabų lazdeles ir kepkite įkaitintame aliejuje apie 7 minutes, kol gražiai apskrus.

Ištraukus iš aliejaus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų pertekliniai riebalai.

Paruoškite padažą.

Padažui nulupkite česnakų skilteles ir išspauskite.

Vienodomis dalimis sumaišykite lydytą sūrelį, majonezą ir grietinę. Įmaišykite česnaką.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 pakelis Krabų lazdelės
1 stiklinė Alus
1,5 stiklinė Miltai
Padažui
1 šaukštas Majonezas
1 šaukštas Grietinė
1 šaukštas Lydytas sūrelis
3 skiltelė Česnakai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :