Košė su aviečių padažu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šimtą gramų aviečių sumaišyti su sūriu, šiek tiek cukraus ir gerai viską išmaišyti. Gautą masę padėti į šaldytuvą.

Užvirinti vandenį su cukrumi, sudėti dribsnius ir sviestą. Virti, nuolat maišant, dvi-tris minutes. Supilti pieną ir virti dar porą minučių. Į gautą košę sudėti likusias avietes (truputį palikti papuošimui) ir gerai išmaišyti.

Į lėkštę įdėti formelę ir į ją supilti aviečių padažą. Nenuimant formos, aplink ją supilti košę. Patiekti papuošus avietėmis ir supjaustytu obuoliu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Avietės
100 g Maskarponės sūris
50 g Cukrus
200 ml Vanduo
50 g Pienas
20 g Sviestas
80 g Penkių grūdų dribsniai
pagal skonį Druska
1/2 vnt. Obuoliai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :