Kopūstų pyragas, kuriam neįmanoma atsispirti

 (2)
Kopūstų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
55min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite varškę, margariną, miltus, druską ir cukrų, kad tešla taptų vientisa.

Trumpam padėkite ją šaltai.

Morkas sutarkuokite ir apkepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu kol suminkštės.

Smulkiai supjaustykite kopūstus ir patroškinkite nedideliame kiekyje vandens, kad suminkštėtų, bet liktų traškūs.

Pagardinkite druska, cukrumi ir kmynais. Nukoškite per sietą.

Kopūstus sumaišykite su morkomis.

Padenkite tešla orkaitės skardos dugną ir kraštus.

Tolygiai paskleiskite ant tešlos nukoštus kopūstus.

Sutarkuokite sūrį ir užberkite ant kopūstų.

Sumaišykite kiaušinius bei grietinę ir užpilkite ant viršaus.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 20-30 minučių.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Papločiui
250 g Margarinas
250 g Varškė
2,5 stiklinė Miltai
žiupsnelis Cukrus
žiupsnelis Druska
Įdarui
1 kg Kopūstai
2 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
4 vnt. Kiaušiniai
200 g Fermentinis sūris
1 stiklinė Grietinė
pagal skonį Druska
2 šaukštelis Kmynai
žiupsnelis Cukrus
Porcijos: 16
Sudėtingumas :