Kopūstų ir grybų pyragėliai Kūčioms

 (2)
Virtuvės šefės Liucijos Makovskos receptas.
Kopūstų ir grybų pyragėliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
3.0000 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pakepinkite svogūną keptuvėje kartu su raugintais kopūstais.

Pridėkite išmirkytų ir apvirtų baravykų.

Iškočiokite atšildytą mielinę tešlą ir sudėkite įdarą.

Susukite, supjaustykite 2 cm storio griežinėliais.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Palaukite, kol atvės, ir patiekite. Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 pakelis Šaldyta mielinė tešla
0,5 kg Rauginti kopūstai
2 vnt. Svogūnai
1 sauja Baravykai (džiovinti)
Porcijos: 8
Sudėtingumas :