© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Šparagines pupeles nuplauti, nupjaustyti smailius galiukus.

Šparagines pupeles (geriau 2 spalvų, pvz. geltonas ir žalias) sudėti į stiklainius, įmaišant morkų šiaudelių. Į stiklainių apačią galima įdėti po keletą skiltelių česnako, į kiekvieną stiklainį įpilti po 1 šaukštą aliejaus.

Užpilti verdančiu marinatu, dėti į puodą su beveik verdančiu vandeniu ir kaitinti ant silpnos ugnies 15 min. Sandariai uždaryti.

Paruošimo būdas: Marinuoti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai