Konservuoti pomidorai su želatina

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pomidorų ir svogūnų proporcija - 3:1.

Pomidorus nuplaukite, svogūnus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Jeigu pomidorai dideli - supjaustykite juos.

Į sterilizuotus stiklainius dėkite sluoksniais pomidorus ir svogūnus, viršutinis sluoksnis turėtų būti svogūnų.

4 litriniams stiklainiams reikės maždaug 1 litro marinato ir 5 arbat. šaukšt. želatinos, kurią reikia išbrinkinti stiklinėje vandens.

Iš nurodytų prieskonių ir litro vandens išvirkite marinatą, sumaišykite su ištirpinta želatina ir užpilkite ant pomidorų stiklainiuose. Pridenkite dangteliais ir kaitinkite stiklainius puode su verdančiu vandeniu 20 min. Iškaitintus stiklainius sandariai uždarykite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pomidorai
Svogūnai
1 l marinato:
1 šaukštas Druska
3 šaukštas Cukrus
8 vnt. Lauro lapai
8 vnt. Juodieji pipirai
2 vnt. Kvepiantys pipirai
1 vnt. Gvazdikėliai
žiupsnelis Cinamonas
0,5 stiklinė Actas