Konservuojame: cukinijos su pomidorų padažu

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Cukinijas nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Morkas ir petražolių šaknis nuskuskite, sutarkuokite burokine trintuve. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite kiekvienas daržoves atskirai. Pakepintas dėkite į puodą, supilkite actą, suberkite prieskonius ir pakaitinkite maišydami 10 minučių.

Į paruoštus stiklainius dėkite du šaukštus pomidorų padažo, tada sudėkite troškintas daržoves, ant viršaus vėl uždėkite pora šaukštų padažo.

Stiklainius pridenkite dangteliais ir sterilizuokite verdančiame vandenyje: 0,5 l talpos stiklainius 50 min, 1 l stiklainius - 1,5 val.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

7 kg Cukinijos
1,5 kg Morkos
4 vnt. Svogūnai
3 vnt. Petražolių šaknys
2 l Pomidorų padažas
500 g Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Cukrus
pagal skonį Actas
Sudėtingumas :