Koldūnai su vištiena

 (2)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste kol gražiai pagels.

Svogūnus sumaišykite su vištienos faršu, pagardinkite druska, pipirais.

Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, pabarstykite ją miltais ir palikite pusvalandžiui.

Paskui tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite nedideliu puodeliu apskritimus, ant kurių dėkite po šaukštelį įdaro ir formuokite koldūnus.

Jeigu turite specialią formą koldūnams daryti, darykite su ja.

Paruoštus koldūnus sudėkite ant miltais pabarstytos lentos ir palaikykite šaltoje vietoje.

Paskui juos sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį, įdėkite lauro lapelį ir virkite maždaug 8 - 10 minučių.

Patiekite su sviestu arba grietine.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Įdarui
400 g Vištienos faršas
1 vnt. Svogūnai
0,5 šaukštelis Druska
žiupsnelis Pipirai
Tešlai
2 stiklinė Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
0,5 stiklinė Vanduo
pagal skonį Druska
Porcijos: 6
Sudėtingumas :