© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Tešlą užminkyti ir palikti 30 min. pabrinkti.

Lašinukus ar šoninę smulkiai kubeliais supjaustome (galima truputį pakepinti su trupučiu smulkinto svogūno, bet tai nebūtina), dedame į varškę, išmaišome.

Darome koldūnus (virtinius) jūsų mėgstama forma.

Koldūnai patiekiami su sviestu, grietine, ar kitu padažu.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Tinka šaldymui
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai