Koldūnai su saldžiu aitriųjų paprikų padažu

 (8)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gerai išmaišykite visus įdaro ingredientus ir sudėkite ant vienodų tešlos gabaliukų. Jos kampus patepkite kiaušinio tryniu ir padarykite koldūnus. Kepkite juos gruzdintuvėje 190°C temperatūroje, kol apskrus. Tada sumaišykite mirkomuosius padažus ir patiekite su koldūnais.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą