© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą ir palikite 30 min. pabrinkti.

Maltą mėsą, smulkiai supjaustytą kopūstą, svogūną, vandenį, pipirus, druską gerai išmaišykite.

Tešlą plonai iškočiokite ir stikline (jeigu neturite specialios formos) išspauskite daug apskritimų. Ant tešlos apskritimo vidurio dėkite po šaukštelį įdaro ir gražiai užraitykite kraštelius.

Dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 10 min.

Patiekite su sviestu ar grietine.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai