© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supilkite į plaktuvą apelsinų likerį, degtinę ir sultis, taip pat citrinos sultis. Sudėkite ledo kubelius ir gerai išplakite. Per koštuvą perpilkite į taurę.

Patarimas: galima citrinos sultis keisti žaliąja citrina arba apelsinu. Apelsininį likerį galima keisti juodųjų serbentų arba dėti šviežių serbentų piure. Galima naudoti citrinų ar serbentų degtinę.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai