Kokosų piene troškinta kari vištiena su pupelėmis

Karis ir kokosų pienas – mums jau pažįstama egzotika. Tačiau recepte naudojamos baltosios pupelės atneša ne tik puokštę naudingų medžiagų, bet ir naujų, kitokio skonio atspalvių. Šis subtilaus skonio patiekalas puikiai tiks vakarienei. Jei vengiate angliavandenių, valgykite jį vieną, jei norite daugiau sotumo – šalia puikiai tiks makaronai ar ryžiai.
Kokosų piene troškinta kari vištiena su pupelėmis
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos file supjaustoma į tris stambias dalis.

Įtrinama prieskoniais.

Apkepama puode.

Pilamas kokosų pienas, dedamos pupelės ir stambiai kapoti, nusėklinti čili pipirai.

Troškinama ant silpnos ugnies apie 10 min.

Rekomenduojama patiekti su makaronais arba ryžiais.

BONDUELLE
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Vištienos filė
100 g Kokosų pienas
1 indelis Pupelės kario padaže BONDUELLE
žiupsnelis Aitriosios paprikos milteliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :