Kokosų piene keptos česnakinės vištų blauzdelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
3.4167 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Vištų blauzdeles gerai įtrinkite druska, pipirais, tarkuotu muskato riešutu ir išspaustu česnaku.

Apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis ir dėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.

Blauzdeles sudėkite į kepimo indą.

Ant viršaus užpilkite kokosų pieną, išmaišytą su riebia grietinėle (turėtų nepilnai apsemti blauzdeles).

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai